Drożdżowe z rabarbarem i białą czekoladą

14 . 06 . 2021
𝑅𝒶𝒷𝒶𝓇𝒷𝒶𝓇 𝒾 𝒷𝒾𝒶ł𝒶 𝒸𝓏𝑒𝓀𝑜𝓁𝒶𝒹𝒶 w drożdżowym z kruszonką smakują bosko! Przepis na moje ciasto drożdżowe już znacie. Jakiś czas temu, kiedy jeszcze kwitły magnolie🙂, dodałam do przepisu podstawowego słodko-kwaśne akcenty, groszki z białej czekolady i lekko podduszony rabarbar. Zimą i jesienią często przygotowuję drożdżowe, takie zwyczajne, tylko z kruszonką; pysznie smakuje pod kocem, przy kominku, z kubkiem kakao i odrobiną masła. Latem i późną wiosną dodaję do niego sezonowe, świeże owoce. A czasem lubię też trochę pokombinować z różnymi dodatkami. A Ty? Wolisz drożdżowe klasyczne? Czy z dodatkami? 

KOMENTARZE (0)

Zostaw pierwszy komentarz!

ZOSTAW KOMENTARZ